On aika suunnata katse kohti ensi kevään produktiota 2017: ohjaaja valitaan pian ja käsikirjoituskilpailukin on juuri loppumaisillaan, joten seuraavaksi tarvitaankin innokkaita tekijöitä! Nyt haemme tulevalle vuodelle pomoja eli vastuuhenkilöitä huolehtimaan, että homma pyörii mukavasti. Pomona pääset vaikuttamaan siihen, millaisen vaikutuksen produktiomme jättää, ja tekemään vuodesta juuri sinunnäköisesi! Jokaisella osa-alueella voi olla yksi tai useampi pomo. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin tehtävistä, ja tarkemmasta vastuunjaosta voidaan toki sopia tarkemmin yhdessä.

Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tuottajat@teekkarispeksi.fi kertoaksesi, mitä osa-aluetta tai alueita haluaisit johtaa ja miksi olisit paras henkilö tehtävään. Jos haet erityisesti yhdessä kaverin/kavereiden kanssa, mainitsethan asiasta viestissäsi. Muistathan hakea virallisesti vaikka olisitkin keskustellut tehtävästä jo aiemmin tuottajien kanssa. Voit myös vinkata meille kaverista, joka mielestäsi sopisi johonkin tehtävään.

Apuohjaaja(t): Auttaa ohjaajaa työssään. Laatii näyttelijöiden harjoitusaikataulut sekä vastaa teatteripäivien aikatauluista. Sijaistaa poissaolevia näyttelijöitä treeneissä. Osallistuu eri osa-alueiden suunnitteluun syksyllä. Mikäli apuohjaajaehdokkaita on löytynyt 10.8. mennessä, ensimmäinen apuohjaaja valitaan silloin ja kyseinen henkilö pääsee vaikuttamaan käsikirjoituksen valintaan.

Maestrot: Vastaavat musiikista. Valitsevat soittajat ja sovittajat. Osallistuvat biisien valintaan. Johtavat bändiä harjoituksissa ja esityksissä.
Sovitus-/biisimaestro: Mahdollisuus myös erilliseen sovituksista ja biisivalinnoista vastaavaan maestroon.

Sanoitus: Ohjaa sanoitustiimiä. Vastaa biisien dramaturgiasta yhdessä käsikirjoituksen kanssa.

Tanssi: Vastaa tanssista. Valitsee tanssijat ja koreografit. Osallistuu biisien valintaan. Johtaa tanssitreenejä.
Koreografia: Mahdollisuus myös erilliseen koreografioista vastaavaan henkilöön.

Puvustus (1-2): Opastaa ja johtaa puvustustiimiä. Suunnittelee puvustuksen. Mukana suunnittelemassa speksin visuaalista ilmettä.
Puvustussuunnittelu: Mahdollisuus myös erilliseen puvustuksen suunnittelusta vastaavaan henkilöön.

Maskeeraus: Suunnittelee maskit ja huolehtii niiden toteutuksesta.

Lavastus: Suunnittelee ja toteuttaa lavastuksen. Mukana suunnittelemassa speksin visuaalista ilmettä.
Lavastussuunnittelu: Mahdollisuus myös erilliseen lavastuksen suunnittelusta vastaavaan henkilöön.

Rekvisiitta: Suunnittelee ja toteuttaa rekvisiitan. Mukana suunnittelemassa speksin visuaalista ilmettä.

Näyttämömestarit: Huolehtivat lavan rakentamisesta yhdessä tekniikan kanssa sekä siitä, että esityksen aikana kaikki on paikallaan oikeaan aikaan.

Äänitekniikka: Suunnittelee ja toteuttaa esitysten äänentoiston. Vastaa esityksen äänimaiseman suunnittelusta (voi olla sama tai eri henkilö).

Valotekniikka: Suunnittelee ja toteuttaa esitysten valaistuksen.

Yritysuhteet ja markkinointi: Vastaavat siitä, että speksillä on sponsoreita ja katsojia yhdessä yrityssuhde- ja markkinointitiimin kanssa.
Lipunmyynti: Huolehtii, että lippukauppa pyörii.

Hupi: Vastaa siitä, että ruokaa riittää tapahtumissa.

AD: Vastaa käsiohjelmasta ja produktion graafisesta ilmeestä.

Taltiointi: Huolehtii, että speksivuodesta jää muistoja kuvien ja tallenteen muodossa.

Musta hevonen/valkoinen pupu/mystinen yksisarvinen:
Tuleeko mieleesi jokin Tärkeä Asia, jota ei ole mainittu yllä? Ota rohkeasti yhteyttä ja perustele, miksi asia on tärkeä ja miksi olisit hyvä vastaamaan siitä.