Syksyllä on paras aika lähteä mukaan speksin toimintaan, kun uusi produktio on aluillaan ja kaikenlaisia tapahtumia löytyy paljon. Jos tiedät jo haluavasi mukaan, kerro se meille täyttämällä tämä lomake.

Syksy tarjoaa myös monia mahdollisuuksia tutustua Teekkarispeksin meininkiin ja speksiläisiin! Heti orientaatioviikolla (36) osallistumme Otaniemen fuksirientoihin: tiistaina pidämme rastia Aalto Partyssa Alvarin aukiolla ja esiinnymmekin klo 18. Samoin keskiviikkona ja torstaina toivotamme Otasuunnistuksen osallistujat tervetulleiksi rastillemme Monitoimitilaan, minkä jälkeen voikin siirtyä seuraamaan tanssiryhmämme esiintymistä jatkoilla Smökissä (klo 22:30).

Syyskuussa alkavat kaikille avoimet improvisaatio- ja tanssikurssimme, joita löytyy alkeistasosta edistyneille suunnattuihin tunteihin. Ilmoittautuminen kursseille järjestetään torstaina 15.9. Lisätietoja facebookissa.

Speksisauna järjestetään 22.9. Otakaari 20 isolla puolella, jossa pääsee tutustumaan speksin eri osa-alueiden toimintaan ja monenlaisiin tekijöihin. Lisätietoja täältä. Lokakuussa 20.10. saa myös ihastella edellisvuoden produktiota valkokankaalta, kun vanhat konkarit ja uudet innokkaat kokoontuvat Gorsuun vanhan speksin katseluiltaan. Tervetuloa mukaan!