Keikkamyynti

Tilauskeikat

Puuttuuko tapahtumaltanne se viime silaus, joka nostaa sen harmaan massan yläpuolelle? Peruuttiko taikuri viime tingassa tai sairastuiko elefantti?

Huoli pois, kun turvaudutte Teekkarispeksin ammattilaistasoisiin esiintyjiin. Tarkka listaus vaihtoehdoista löytyy alta, mutta miksi rajoittua niihin – autamme teitä toiveidenne mukaan! Tarjoamme niin tyylikkäitä tanssiesityksiä kuin nauruhermoja kutkuttelevaa improvisaatioteatteria, eivätkä firman kesäpäivät varmasti ole entisensä, kun paikalla on joulupukki jakamassa lahjoja! Tarvittaessa vuokraamme teille myös tapahtumanne vaatiman tekniikan.

Tiedustelut keikkamyyntivastaavilta:

Improvastaava
Sini Tervo
puhelin: 0503056600
sähköposti: sini.tervo@helsinki.fi

Tanssikeikkavastaava
Iiris Talvitie
puhelin: 050 4339934
sähköposti: iris.talvitie@gmail.com

Teekkarispeksin tanssiryhmä

Teekkarispeksin tanssiryhmän show on taidokasta tanssia ja näyttäviä koreografioita. Tanssijamme ovat kokeneita esiintyjiä. Kukin esitys rakennetaan tilaajan toiveiden mukaan. Esitys voi koostua erityylisistä osuuksista toiveidenne mukaan: showtanssia, lockingia, voguingia, nykytanssia… Halutessanne voimme myös toteuttaa teille räätälöidyn koreografian. Esityksen pituus voi vaihdella muutamasta minuutista aina puoleen tuntiin eli yhdestä kymmeneen tanssiin.

Juontajat, pikkujoulupukit, tontut ja muut yksilöesiintyjät

Teekkarispeksin kautta saat juhliisi tai vaikka messuille aina sanavalmiit juontajat. He luotsaavat show’nne virheettömästi alusta loppuun ja pelastavat kuolleimmatkin hetket. Juontaminen onnistuu myös englanniksi. Voit tilata meiltä kielitaitoisen joulupukin tonttuineen tuomaan jouluhenkeä juhliinne vuodenajasta riippumatta. Voimme tarvittaessa tarjota myös muita hahmoja esimerkiksi erilaisiin promootiotilaisuuksiin – taivaskaan ei ole rajana.